البته دستگاه هایی که برای حفاری سازه های بتنی مورد استفاده قرار می گیرند دارای انواع مختلفی می باشد و با توجه به نیاز باید از هر یک از این ابزار ـات استفاده شود. روش های زیادی وجود دارد تا به وسیله آن سازه های بتنی را تخریب کنند. در اینجا به تعدادی از این روش های سازه بتنی یا آهنی در حفاری اشاره می کنیم:
کدامیک از سازه بتنی یا آهنی در حفاری بهتر است ؟
- در بررسی سازه بتنی یا آهنی در حفاری باید کفت که یکی از روش هایی که برای تخریب و حفاری سازه های بتنی مورد استفاده قرار می گیرد روش لنس حرارتی یا واترجتها می باشد. با استفاده از ابزار این کار می تواند برش هاییی که ایجاد شده را با استفاده از جرثقیل برداشت. .
برای خرید بکهو لودر با کارشناسان ما در هلی خودرو تماس بگیرید .
- روش دیگری که برای تخریب و یا حفاری سازه های بتنی در نظر گرفته شده است استفاده از لنس حرارتی می باشد. از این روش در سازه بتنی یا آهنی در حفاری ، در مواقعی استفاده می شود که بخواهیم از بتن در کنار فولاد استفاده کنیم. یکی از مزیت های خوبی که این روش دارد این است که لرزش تولید نمی کند و بسیار راحت است.
- واترجت صنعتی یکی از روش هایی است کع برای حفاری در بتن استفاده می شود. در این روش آب به وسیله لنس های دستی با فشار 1500 تا تا 3000 وار بتن می شود. با این کار برش های بتن به صورت خطوط مرتب از یکدیگر جدا می گردند.
- از یگر روش های رایجی که برای حفاری بتن مورد استفاده قرار می گیرد تراشیدن بتن می باشد. با استفاده از این روش که یا به صورت دستی استفاده می شود و یا اینکه به کمک ماشین های تراش سطحی ای بتن برداشته می شود. اما تنها ضخامتی از بتن را میتوان تراشید زیرا باید امکان دسترسی به تیغه وجود داشته باشد و آرماتور نیز در آن لحظه وجود نداشته باشد.
- روش ضربه ای از جمله روش هایی است که برای حفاری بتن از آن استفاده میکند. البته این روش یکی از روشهای معمول در این زمینه نیز میباشد. از جمله مواردی که از این روش برای حفاری بتن مورد استفاده قرار می گیرد مانند تخریب پی، پل سازی، رو سازی و غیره می باشد.
برای خرید بیل مکانیکی با کارشناسان ما در هلی خودرو تماس بگیرید .
- در رابطه با سازه بتنی یا آهنی در حفاری ، روش پیش ترک دادن نیز روش است که توسط آن بتن را به راحتی می توان ترک ترک کرد و آن را تخریب کرد. ازن عمل به کمک فشار شدید که ممکن است بر اثر فشار مکانیکی و یا شیمیایی باشد انجام می شود. با استفاده از این روش سوراخ هایی بر سطح بتن ایجاد کرده و نیرویی جانبی به بتن وارد می شود. فشاری که به بتن وارد می شود با استفاده از دستگاه فشار انجام می گردد و این عمل کاملا هیدرولیکی می باشد.
- روش خرد کردن نیز یی از روش های کاربردی در حفاری بتن می باشد. این روش بدین صورت است که با استفاده از جک هیدرولیکی بزرگ و یا توپ که به جرثقیل متصل می شود اقدام به تخریب بتن می کنند.
- روش استفاده از مواد منفجره در سازه بتنی یا آهنی در حفاری ، از جمله روش هایی که برای تخریب به صورت یکجا در سازه های بتنی است. این روش تقریبا یکی از راحت ترین روش ها و در عین حال با تخریب پذیری بسیار بالاست. این روش دارای انعطاف پذیری بالایی است. در این روش موارد منفجره به قسمت های مختلف سازه بتنی متصل شده و بعد عمل انفجار صورت می گیرد. اما استفاده از این روش نیاز به انجام و رعایت یک سری اصول است.
- ایجاد شکاف های عمیق می تواند برای حفاری سازه های بتنی بسیار عالی باشد.
حفاری سازه های آهنی
حفاری در سازه های آهنی که نیاز به ابزارهای خاص خودش را دارد. اما به هر روی حفاری در سازه های بتنی کمی سخت تر از سازه های آهنی می باشد. سازه های بتنی از لحاظ محکم بودن چندین بابر سازه های آهنی می باشد. این سازه ها به هیچ عنوان دچار فرسایش نمی شوند و برای تخریب و یا حفاری در آنها باید از دستگاه های بسیار پیشرفته استفاده کرد.
سازه های فلزی از لحاظ مقاومت خیلی ضعیف تر از سازه های بتنی هستند و در به مرور زمان دچار فرسایش می شوند و مقاومت خود را از دست می دهند. در رابطه با سازه بتنی یا آهنی در حفاری ، تخریب و حفاری در سازه های آهنی راحتر و آسانتر از سازه های بتنی می باشد. امروزه در ایران سازه ها به صورت بتنی ساخته می شوند و از سازه های آهنی استقبال نمی شود. یکی از دلایل عمده در این زمینه گرا نبودن فلز آهن می باشد.
برای آشنایی بیشتر با تاریخچه ماشین آلات عمرانی و ساختمانی باهلی خودرو همراه شوید .
در بررسی سازه بتنی یا آهنی در حفاری باید گفت که در حالی که سازههای بتنی بسیار مقرون به صرفه تر و در عین حال مقاوم تر در برابر عوامل جوی و بلایای طبیعی مانند زلزله می باشند. همانطور که میدانید برای ساخت سازه بتنی از میلگرد های آهنی در داخل بتن استفاده می شود تا مقاومت و ایستایی بتن را در برابر ضربه های ناشی از زلزله مقاوم کند. بنابراین در هنگام حفاری سازه های بتنی با میلگرد های به کار رفته در سازه مواجه می شویم که در سازه بتنی یا آهنی در حفاری این کار می تواند حفاری سازه های بتنی را را کمی سخت از از تخریب سازه های آهنی کند.
فرآیند حفاری در سازه های بتنی
این کار برای افزایش نفوذپذیری در برابر سیالات و همچنین افزایش قابلیت پشتیبانی و گودبرداری انجام میشود. البته از این فایند برای سازهایی استفاده می شود که در درون آب وجود دارند.
برای خرید دامپتراک با کارشناسان ما در هلی خودرو تماس بگیرید .
با توضیحاتی که در ابنیه سازه بتنی یا آهنی در حفاری داده شد تا حدی با مزایا و معایب هر یک آشنا شدید و به این مسئله واقف شدید که حفاری در سازه های آهنی بهتر از سازه های بتنی است. برای حفاری سازه های آهنی باید برای بریدن آهن های موجود در ساختمان از ابزار های خاصی استفاده شود ولی برای حفاری در بتن از چندین روش برای حفاری استفاده می گردد. البته به طور کل در رابطه با سازه بتنی یا آهنی در حفاری ، باید گفت هر کدام دارای سختی و خصوصیات خاص خود است و در کل نمی توان گفت کدام بهتر است و یا بدتر. سازه های بتنی در برابر هزاران حادثه از جمله زلزله و دیگر بلایا مقاوم تر از سازه های بتنی است و در برخی مواقع حفاری در آن کمی سخت به نظر می رسد.